Bank Zachodni WBK wprowadza Kartę Visa Business dla MŚP

Ostatnia publikacja: 2017-03-21 11:31

Bank Zachodni WBK rozszerzył swoją ofertę kart dla biznesu o kartę debetową Visa Business z dostępem do saloników VIP na lotniskach na całym świecie. Propozycja powstała z myślą o najbardziej wymagających przedsiębiorcach, którzy cenią sobie wygodę w czasie podróży.

Karta Visa Business BZ WBK jest pierwszą kartą debetową na rynku, która zapewnia małym i średnim przedsiębiorcom możliwość oczekiwania na loty w komfortowych warunkach.

Z kartą, klienci Banku Zachodniego WBK zyskują członkostwo w programie LoungeKey, umożliwiającym wstęp do prestiżowych saloników VIP na ponad 750 lotniskach całego świata. Posiadacz karty oraz jego goście mogą w luksusowych przestrzeniach lotniskowych korzystać m.in. z dostępu do prasy, telewizji, Internetu, napojów, przekąsek oraz zaplecza biznesowego – mówi Jakub Pękacz, menedżer Zespołu Sprzedaży Kart i Kont w Banku Zachodnim WBK.

Dodatkowo, posiadacze karty biorą udział w programie Visa Luxury Hotel Collection, który uprawnia do korzystania z przywilejów oferowanych klientom premium, m.in. przedłużenia doby hotelowej, voucherów na napoje i przekąski w hotelu, gwarancji najlepszej ceny noclegów podczas podróży.

Nowa karta Visa Business BZ WBK gwarantuje też swobodę zarządzania wydatkami firmowymi poprzez ustawienie dogodnych limitów transakcyjnych (oddzielnie gotówkowych, bezgotówkowych, na odległość), łatwość kontroli transakcji, dzięki rozliczeniu transakcji na bieżąco w ciężar rachunku oraz wygodny sposób płatności za zakupy służbowe na całym świecie.

Dodatkową zaletą jest możliwość zarejestrowania karty w cyfrowym portfelu Android Pay i gwarancja zabezpieczenia zakupów w Internecie poprzez 3D Secure.

– Wspierając naszych klientów w codziennych sukcesach, pragniemy, aby korzystając z usług BZ WBK czuli się wyjątkowo. Uzupełnienie oferty kart debetowych banku o Visa Business BZ WBK jest jednocześnie elementem realizacji przyjętej w zeszłym roku nowej strategii Banku Zachodniego WBK dla klientów z sektora małych i średnich przedsiębiorstw. – mówi Iwona Trubowicz- Marchwińska, dyr. Biura Doskonalenia Obsługi Kl. MŚP w Banku Zachodniego WBK.

Karta dostępna jest dla wszystkich nowych i obecnych klientów firmowych banku. Umowę można zawrzeć w oddziale lub za pośrednictwem usług bankowości elektronicznej Banku Zachodniego WBK.

Szczegóły oferty, informacje o opłatach, prowizjach, oprocentowaniu, dostępne są w placówkach Banku Zachodniego WBK S.A. oraz na stronie internetowej bzwbk.pl. Infolinia: 1 9999 – opłata zgodna z taryfą danego operatora. Stan na dzień 21 marca 2017 r.

Dyrektor Obszaru Komunikacji Korporacyjnej i Marketingu