Płać kartą BZ WBK w aplikacji Google Pay i zgarnij bony do sklepów Żabka i Freshmarket

Ostatnia publikacja: 2017-10-31 10:48

Bank Zachodni WBK zachęca do udziału w promocji przygotowanej wspólnie z Google. Wystarczy spełnić kilka prostych warunków, m.in. pobrać na swojego smartfona aplikację mobilną Google Pay, dodać do niej kartę płatniczą Banku Zachodniego WBK i wykonać pięć transakcji przy użyciu Google Pay, aby otrzymać bon o wartości 30 zł na zakupy w sklepach Żabka i Freshmarket. Pula nagród to aż 810 tys. zł.

Już prawie od roku posiadacze kart płatniczych Banku Zachodniego WBK mogą korzystać z usługi Google Pay. Teraz klienci banku płacąc telefonem przy użyciu aplikacji Google Pay mogą otrzymać kartę podarunkową do sieci sklepów Żabka i Freshmarket o wartości 30 zł. Aby wziąć udział w promocji „Bon 30 zł na zakupy z kartą BZ WBK w Google Pay”, należy spełnić kilka prostych warunków:

• zainstalować aplikację Google Pay na swoim smartfonie;
  • zaakceptować zasady i regulamin korzystania
  • dodać do aplikacji Google Pay kartę płatniczą BZ WBK – informacje o tym, jak to zrobić można znaleźć tutaj: https://youtu.be/3k6ZzObq3HA.
  • zatwierdzić zaproszenie do wzięcia udziału w promocji w aplikacji mobilnej Google Pay lub wpisać w aplikacji kod promocyjny “BZWBK30”;
  • wykonać 5 transakcji (zgodnie z regulaminem promocji) aplikacją Google Pay. Informacje o tym, jak płacić z Google Pay: https://youtu.be/i6qP5Ckgahk.

W czasie trwania promocji klient, który do niej przystąpi, będzie miał widoczną w portfelu Google Pay specjalną kartę promocyjną, na której odliczane będą jego transakcje. Po wykonaniu 5 płatności karta zostanie zamieniona online na kartę podarunkową (bon) w wysokości 30 zł do wykorzystania na zakupy w sklepach Żabka i Freshmarket. Aby zrealizować bon podczas płatności w sklepie Żabka lub Freshmarket, należy pokazać kartę podarunkową i po zeskanowaniu kodu kreskowego rachunek w sklepie zostanie pomniejszony o 30 zł. Z karty podarunkowej można skorzystać do 31 stycznia 2018 r., jest ona jednorazowa, a niewykorzystana kwota po tym terminie przepada.

Promocja trwa do 31 grudnia 2017 r. lub do wyczerpania nagród. Pula nagród wynosi aż 810 tys. zł. Jeden użytkownik może otrzymać maksymalnie jedną kartę podarunkową. W promocji mogą wziąć udział obecni oraz nowi klienci, którzy dodadzą kartę BZ WBK do GOogle Pay. Organizatorem promocji jest Google. Więcej szczegółów dotyczących promocji „Bon 30 zł na zakupy z kartą BZ WBK w Google Pay” na: http://bit.ly/2hrrOgt

Płać z Google Pay

Google Pay to wygodny i prosty w obsłudze system płatności mobilnych. Aby z niego skorzystać należy zarejestrować się w sklepie Google Play, ściągnąć aplikację, a następnie dodać do niej swoją kartę płatniczą Banku Zachodniego WBK. Tym samym klienci mogą płacić swoim smartfonem (z oprogramowaniem Android w wersji 4.4 lub wyższej oraz obsługujących technologię NFC) w terminalach zbliżeniowych i aplikacjach mobilnych.

Google Pay działa w oparciu o platformy tokenizacji MasterCard i Visa. Aby chronić dane klienta, aplikacja udostępnia sklepowi wirtualny numer karty (tzw. token), a nie rzeczywisty. Ponadto, podobnie jak w przypadku płatności zbliżeniowych kartą, przy kwocie powyżej 50 zł użytkownik musi podać numer PIN swojej karty. O tym jak działa Google Pay, można dowiedzieć się z filmu tutaj: https://youtu.be/ya-CbxXzLN8.

Szczegóły oferty banku, informacje o opłatach, prowizjach i oprocentowaniu są dostępne na stronie: www.bzwbk.pl