Punkty i nagrody Mastercard Priceless Specials teraz dostępne dla kolejnych kart płatniczych Banku Zachodniego WBK

Ostatnia publikacja: 2017-11-02 15:09

Od października do programu, oprócz posiadaczy karty Mastercard World, mogą dołączyć właściciele karty kredytowej Mastercard Silver oraz karty debetowej – karta Dopasowana, która jest sztandarowym produktem banku wdrożonym z   nowym rachunkiem osobistym Konto Jakie Chcę. Na początek każdy klient banku, który   dołączy kartę Silver lub Dopasowaną do Mastercard Priceless Specials, otrzyma w promocji 1600 punktów, które będzie można wymienić m.in. na dwa bilety do kina .[1]

- Konto Jakie Chcę, które zaproponowaliśmy dwa miesiące temu, jest pierwszym krokiem w stronę uproszczenia oferty i dostarczenia klientom dokładnie tego, czego w danym momencie potrzebują. W kolejnym kroku rozszerzamy ofertę o program lojalnościowy dla karty Dopasowanej i kredytowych Mastercard. Z najnowszego Monitora Programów Lojalnościowych zrealizowanego przez ARC Rynek i Opinia wynika, że uczestnictwo w programach lojalnościowych deklaruje ponad połowa Polaków. My dajemy taką możliwość, gdyż na pierwszym miejscu stawiamy satysfakcję i lojalność klientów – mówi Błażej Mika, dyrektor Departamentu Produktów Płatniczych i Relacji z Partnerami w Banku Zachodnim WBK.

- Priceless Specials jest niczym most łączący bank i detalistów, zbudowany z myślą o ich klientach. Efektem jest system korzyści dla konsumentów, którzy otrzymują nagrody, dla sprzedawców, którzy skutecznie docierają do nich ze swoją ofertą, oraz w szczególności dla banku, który dostarcza dodatkową wartość dla klienta, budując jednocześnie jego przywiązanie – mówi Grzegorz Suszko, dyrektor ds. CRM i programów lojalnościowych w polskim oddziale Mastercard Europe. – Nasze analizy pokazują, że karty zarejestrowane w Priceless Specials są o kilkanaście procent aktywniejsze. Większą częstotliwość i wartość transakcji po włączeniu kart do programów lojalnościowych opartych na płatnościach bezgotówkowych potwierdzają też niezależne badania – dodaje Suszko.

Uczestnicy programu Mastercard Priceless Specials zbierają punkty, które mogą wymienić na atrakcyjne nagrody dostępne w katalogu. Premiowane są zakupy opłacone kartami Mastercard lub Maestro u ponad 65 detalistów z różnych kategorii zakupowych. Należą do nich m.in. takie marki detaliczne jak: Carrefour, Merlin.pl, Cinema City, Tchibo, Decathlon, Toys’R’Us, Douglas, W.Kruk, Vistula, Gino Rossi, RTV Euro AGD czy Black Red White. Ponadto, punkty są przyznawane za wszystkie opłacone na terenie Polski płatności za usługi gastronomiczne, transportowe oraz turystyczne, bez względu na ich dostawcę. „Wizytówką” programu są również oferty specjalne, dopasowane do zwyczajów zakupowych konkretnego konsumenta.

RRSO dla karty kredytowej MasterCard Silver 12,10% RRSO- Rzeczywista roczna stopa oprocentowania. Z oferty karty kredytowej mogą skorzystać osoby, które spełniają wymagane przez Bank Zachodni WBK S.A. (Bank) warunki oceny zdolności kredytowej. Szczegóły oferty, informacje o opłatach, prowizjach i oprocentowaniu na www.bzwbk.pl Stan na 2.11.2017 r.

Organizatorem promocji jest Mastercard Europe SA. Regulamin promocji jest dostępny na:

Więcej informacji udziela:

Bank Zachodni WBK
tel.: (+48) 22 586 8040

Mastercard
Anna Marciniak
Communications Manager
Tel. +48 (22) 526 12 60
Anna_Marciniak@mastercard.com

Informacje o Banku Zachodnim WBK
Bank Zachodni WBK należy do największych i najbardziej innowacyjnych instytucji finansowych w Polsce. Jesteśmy jednym z najszybciej rozwijających się banków, obsługującym Klientów indywidualnych, małe i średnie przedsiębiorstwa oraz duże korporacje, którym oferujemy kompleksowe usługi finansowe na najwyższym poziomie, wspierane przez nowoczesne technologie bankowe. Kluczową zasadą dla Banku Zachodniego WBK są relacje z Klientami, które konsekwentnie budujemy udostępniając zaawansowane rozwiązania finansowe, szybko podejmując decyzje kredytowe oraz stosując proste i przejrzyste procedury. Wieloletnie doświadczenie, w połączeniu z innowacyjnym podejściem, pozwala nam oferować nowoczesne produkty w wybranych przez klientów kanałach – sieci placówek, bankowości interentowej, telefonicznie. Grupa Banku Zachodniego WBK to także usługi maklerskie, zarządzanie aktywami, funduszami inwestycyjnymi, leasing, faktoring oraz pełna oferta bancassurance.

Informacje o Mastercard
Mastercard  (NYSE:MA) jest firmą technologiczną działającą w globalnym obszarze płatności. Obsługujemy najszybszą światową sieć przetwarzania płatności, łączącą konsumentów, instytucje finansowe, punkty handlowo-usługowe, rządy i przedsiębiorstwa w ponad 210 krajach i terytoriach. Produkty i rozwiązania Mastercard sprawiają, że czynności związane z zakupami, podróżami, prowadzeniem firmy czy zarządzaniem finansami są łatwiejsze, bezpieczniejsze i bardziej efektywne. Śledź nas na Twitterze @MastercardPL, przyłącz się do dyskusji na Beyond The Transaction Blog oraz zapisz się, aby otrzymywać najnowsze informacje z Centrum Prasowego Mastercard

[1] Warunkiem jest dokonanie pierwszej transakcji. Promocja ważna do 31.12.2017 r. Regulamin dostępny na stronie: https://pl.priceless.com/specials/assets/doc/BZWBK-Regulamin-punktow-powitalnych-Pazdziernik-2017.pdf